Incepand de azi, vei scapa de reticienta unui consult la medicul dentist!

Centrul Medical Mediplus investeste permanent in aparatura de ultima generatie cu ajutorul careia se obtin cele mai bune rezultate, de durata.


ECHIPAMENTUL LASER  BIOLASE  EPIC ™ este un dispozitiv chirurgical si terapeutic ce ofera urmatoarele beneficii:

  • reduce sangerarea pentru a oferi un confort maxim
  • este o metoda ideala de albire a dintilor
  • cu mai putin anestezic, confortul tau  este imbunatatit, tesuturile din jur sunt mai putin afectate, iar vindecarea este mai rapida


LASERUL DENTAR WATERLASE IPLUS SYSTEM iti ofera o experienta mai placuta in cazul efectuarii mai multor proceduri stomatologice.

  • Un plus de confort

Caldura, vibratiile si presiunea sunt cauzele principale ale durerii asociate cu utilizarea frezei dentare. Cu tehnologia Waterlase ®, nu vei simti nici caldura, nici vibratii, eliminand astfel necesitatea anesteziei. De asemenea, in procedurile gingivale, Waterlase ® reduce sangerarea, disconfortul postoperatoriu, inflamarea si chiar necesitatea de a recurge la medicamente pentru durere.

  • Acuratete si precizie

Indepartarea precisa a tesutului cariat, ceea ce permite conservarea structurii dentare sanatoase si mentinerea unei dentitii sanatoase timp indelungat.

  • Diversitate aplicatiilor

Noul laser dentar  Waterlase® poate fi folosit pentru o multitudine de interventii : chirurgia tesutului moale, tratament de canal, desensibilizare, reconturare osoasa, tratamentele bolilor paradontale, albirea eficienta a dintilor, ortodontie, etc.

 

Te asteptam in clinica noastra pentru a-ti recapata zambetul stralucitor si sanatos!

Chestionar satisfactie