Centrul Medical Mediplus inseamna in primul rând o grija deosebita fata de pacient, atentia pe care consideram ca o merita dincolo de o consultatie sau de o prescriptie medicala.

Inca de la inceput, ne-am propus ca acest Centru Medical sa fie locul in care pacientii pot gasi atât cele mai bune solutii medicale, cât si intelegerea, empatia si respectul pe care le merita.

Valorile in care credem sunt: profesionalismul, devotamentul, eficienta, responsabilitatea, atentia deosebita fata de pacient si confidentialitatea.

Echipa medicala este alcatuita din medici specialisti, medici primari-doctori in stiinte medicale de renume,  care va ofera toata experienta acumulata pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de 1 + de relaxare !

NOU! Incepand cu luna mai, in cadrul Centrului Medical Mediplus va functiona o noua sectie medicala – ORL!

Otorinolaringologia, sau prescurtat ORL,  este specialitatea medicala care se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor urechii, nasului, gatului, cailor respiratorii superioare si a sinusurilor.

Mai multe detalii aici.

 

NOU! Microdermabraziune cu diamante pentru tratamente faciale si corporale!

 Bazat pe mecanismul dual de exfoliere si stimulare prin vacuum adjustabil, sistemul Pristine™ exfoliaza celulele moarte de pe suprafata pielii, curate porii si stimuleaza microcirculatia de la suprafata precum si productia de colagen. Tratamentul rezulta intr-o piele ferma, cu un aspect imbunatatit si un ton egal, care se imbunatateste si dupa tratament.

 

Ecografie de ultima generatie ACUSON S2000 HELX EVOLUTION

Centrul Medical Mediplus dispune de cea mai avansata tehnologie in materie de imagistica medicala, avand in dotare singurul echipament disponibil in Romania de acest fel. Sistemul cu ultrasunete ACUSON S2000™  HELX™ EVOLUTIONeste o premiera Siemens in ecografia generala si sistemul de servicii partajate, ce ofera informatii detaliate, astfel incat diagosticul diferential sa poata fi efectuat, chiar si in cazurile cele mai dificile.


Nou - T-Scan III - Analiza ocluzala computerizata

Tehnologia T Scan III e bazata pe o retea de scanare si masurare a fortei si evolutiei in timp a contactului ocluzal.

Mai multe detalii aici.

 

Nou - Investigatii urologice cu ajutorul aparatului Flowmaster

Uroflowmetria (debitmetria) este o metoda neinvaziva de studiere a dinamicii debitului urinar. Parametrii care o caracterizeaza sunt: debitul maxim si mediu, volumul urinat, timpul mictiunii si aspectul curbei ce poate fi continua sau intermitenta.

Mai multe detalii.


FlowmasteComputer Tomograf Dentar Morita Veraviewepocs 3D

Acum, in dotarea Centrului Medical Mediplus exista cel mai performant computer tomograf dentar (CT dentar) tip CBCT (cone beam computer tomograph), varf de gama, de la producatorul japonez MORITA.

Mai multe detalii.


NOU  -  Ozonoterapie cu echipamentul Ozonytron XP-OZ:

In prezent, este folosit in medicina in numeroase patologii si la purificarea apei potabile deoarece este un germicid puternic, distrugand toate bacteriile, fungii, parazitii, mucegaiurile si inactivand virusurile.

Mai multe detalii.


NOU  -  Epic Biolase

Dioda laser EPIC ™ este un dispozitiv chirurgical si terapeutic de ultima generatie, proiectat pentru o mare varietate de proceduri orale, ale tesuturilor moi si dentare, albire, precum si pentru reducerea durerii.

Mai multe detalii.


Platforma laser LUMENIS M22

Platforma laser M22 a fost creata de liderul in domeniul tehnologiei estetice, Lumenis, ca o solutie compacat pentru tratamentul pielii. Noul M22 combina distinctia tehnologiei Lumenis cu dimensiuni neatinse pana acum. M22 e mai rapid decat orice alt sistem, ofera putere mai mare la dimensiuni mai reduse si este modular – poate fi extins cu alte tipuri de aplicatii pe masura ce ele vor aparea.

Mai multe detalii.

 

Laser Dentar WATERLASE Iplus System & Biolase iLase

Cel mai modern laser cu aplicatii in stomatologie (fabricat in USA).

Tratamentul cu laserul este:

  • Rapid
  • Silentios
  • Fara durere

Mai multe detalii.

 

Tehnologia CEREC

CEREC reprezinta o marca ce a revolutionat stomatologia moderna prin utilizarea unei tehnologii sofisticate. 

Aparatul poate executa lucrari complexe, sistemul fiind considerat un miracol tehnologic in stomatologie

Tehnologia CEREC reprezinta varful de lance in domeniul proteticii si esteticii dentare.Realizata de specialistii de la Sirona (Siemens Dental – Germania)ofera inimitabila calitate germana pentru toate produsele finite obtinute cu ajutorul acestei tehnologii.

Mai multe detalii.

 

Mamograf digital

Mamograful digital este cel mai modern aparat pentru screening si diagnostic mamar.

Mamografia este metoda prin care se vizualizeaza glandele mamare (sanii), utilizand un sistem care emite o doza redusa de radiatie X.

Mamograful Digital este util atat pentru screening, cat si pentru diagnostic.

Mai multe detalii.

Aparat de inhalosedare Master Flux

Ca urmare a dezvoltarii tehnologiei in domeniu, vizita la medicul stomatolog nu va mai reprezenta un stres pentru copii si implicit pentru parinti. La Centrul Medical ProLife, pacientii vin cu placere stiind ca tot ceea ce inseamna tratament dentar se va efectua fara nici cea mai mica durere fizica.

Mai multe detalii.

 

Master FluMicroscop operatir endodontic OPMI pico ZEISS

Toate tratamentele se efectueaza cu ajutorul microscopului operator endodontic OPMI Pico al firmei Zeiss (Germania). Marirea (intre 3,5 si 20 de ori) si lumina puternica permit vizualizarea unor detalii imperceptibile cu ochiul liber. Utilizarea acestui instrument performant face posibil un diagnostic precis si un tratament inalt calitativ. De asemenea, cu ajutorul sau se pot prezenta imagini care usureaza intelegerea de catre pacient a situatiei clinice.

Mai multe detalii.

 

  In clinica medicala Mediplus se accepta plata prin intermediul cardurilor Visa si Mastercard.

Contact

Str. Preot Toma Georgescu nr. 30, Targoviste, Dambovita
Email:
programari@centrulmedicalmediplus.ro
contact@centrulmedicalmediplus.ro

Programari:

Telefon fix:

0245 214 212  0245 214 312
0245 214 412  0245 213 300

Telefon mobil:

0726 262 929  0372 873 587

Chestionar satisfactie