Consultatii ORL - decontare totala CJAS!

Centrul Medical Mediplus ofera pacientilor asigurati consultatii ORL suportate de Casa Judeteana de Asigurari.

Accesul pacientilor la servicii medicale la standerde inalte de calitate este una dintre preocuparile noastre constante. De aceea, am incheiat un contract cu CJAS, contract care asigura decontarea totala a servicilor medicale din domeniul ORL. Tot ce trebuie sa faca pacientii nostri este sa se prezinte la consultatie cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

 

VaSera VS-2000 - Aparatul pentru evaluarea riscului cardiovascular

Sanatatea pacientilor nostri si accesul acestora la servicii medicale la cele mai inalte standarde sunt preocuparile noastre de zi cu zi.

De aceea, ne bucuram sa va anuntam faptul ca Centrul Medical Mediplus a achizitionat cea mai avansata tehnologie in materie de screening vascular, aparatul VaSera VS-2000, fiind singura clinica din tara care dispune de acesta.

 

NOU! Incepand cu luna mai, in cadrul Centrului Medical Mediplus va functiona o noua sectie medicala – ORL!

Otorinolaringologia, sau prescurtat ORL,  este specialitatea medicala care se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor urechii, nasului, gatului, cailor respiratorii superioare si a sinusurilor.

 

 

Sistem de developare radiologii retroalveolare - Vistascan Mini View

Printre avantajele noului aparat se numara si flexibilitatea in manipulare ca cea a filmului clasic, inalta rezolutie, calitatea HD a imaginii, un program complex de procesare a imaginii.


NOU! Microdermabraziune cu diamante prin tratamente faciale si corporale!

Pentru ca vrem ca pacientii nostri sa beneficieze de cele mai bune rezultate, Centrul Medical Mediplus a achizitionat un nou sistem de ultima generatie destinat doamnelor si nu numai.

Pentru a scapa de excesul de sebum nu este de ajuns folosirea cremelor si diverselor tratamente de suprafata ale pieleii, ci este necesar ca pielea sa fie curatata in profunzime. Pentru o exfolierea profesionala, va recomandam noua tehnica de peeling mecanic prin microdermabraziune.

Cu noul aparat de microdermabraziune Pristine™ cu diamante taiate cu laser, veti la un pas de o piele si un ten ideal!


Laser Dentar Waterlase iPlus System and Biolase iLase

Waterlase ® iPlus introduce o noua platforma de tehnologie laser care vesteste noua generatie a medicinei dentare cu rezultate clinice superioare si o mai placuta experienta a pacientului in cazul multor proceduri stomatologice. Waterlase ® iPlus incorporeaza un extraordinar set de articole inovatoare ca si detalii cerute de detinatorii de lasere din intraga lume. Caldura si vibratiile sunt cauzele principale ale durerii asociate lucrului cu instrumentarul rotativ (freze). Prelucrarea dintelui cu ajutorul tehnologiei Waterlase® iPlus nu cauzeaza nici caldura, nici vibratii, majoritatea procedurilor stomatologice putand fi executate fara durere , eliminand efectiv necesitatea anesteziei.


Ecografie de ultima generatie ACUSON S2000 HELX EVOLUTION

Centrul Medical Mediplus dispune de cea mai avansata tehnologie in materie de imagistica medicala, avand in dotare singurul echipament disponibil in Romania de acest fel. Sistemul cu ultrasunete ACUSON S2000™  HELX™ EVOLUTIONeste o premiera Siemens in ecografia generala si sistemul de servicii partajate, ce ofera informatii detaliate, astfel incat diagosticul diferential sa poata fi efectuat, chiar si in cazurile cele mai dificile.


T-Scan III - Analiza ocluzala computerizata

Tehnologia T Scan III e bazata pe o retea de scanare si masurare a fortei si evolutiei in timp a contactului ocluzal.


Investigatii cu ajutorul aparatului Flowmaster

Uroflowmetria (debitmetria) este o metoda neinvaziva de studiere a dinamicii debitului urinar. Parametrii care o caracterizeaza sunt: debitul maxim si mediu, volumul urinat, timpul mictiunii si aspectul curbei ce poate fi continua sau intermitenta.


Pediatrie

Centrul medical Mediplus infiinteaza sectia de pediatrie, unde puteti beneficia de servicii precum:

 • tratament aerosoli
 • aspiratie secretii nazo-faringiene
 • toaleta bontului omblical la nou-nascuti + toaleta plagi
 • nitratarea granulomului ombilical la nou-nascuti
 • test rapid streptococ
 • test rapid glicemie
 • masurarea tensiunii arteriale
 • pulsoximetrie
 • EKG + eliberare adeverinta pentru sport necesara la scoala
 • monitorizarea dezvoltarii normale a copilului
 • recomandari privind alimentatia pe grupe de varsta (exemplu : sfaturi pentru tinerele mame privind alimentatia sugarului, diversificarea corecta)
 • diagnosticarea si tratarea afectiunilor acute
 • monitorizarea afectiunilor cronice


Computer Tomograf  Dentar Morita Veraviewepocs 3D 

Acum, in dotarea Centrului Medical Mediplus exista cel mai performant computer tomograf dentar (CT dentar) tip CBCT (cone beam computer tomograph), varf de gama, producator MORITA, Japonia.

Este un CT varianta Veraviewepocs 3D, integral digital (full HD) cu care se pot realiza:

 • computer tomografii dentare 4-5 dinti pe orice arcada sau 4-5 dinti pe doua arcade dentare
 • radiografii panoramice dentare
 • CT sinusuri si articulatie temporo-mandibulata (ATM)
 • reconstructie volumetrica 3D de inalta definitie
 • sectiuni independente sagitale, frontale si transversale in cele 3 planuri XYZ, la o finete de 125 microni
 • simulare implant si evidentiere canal dentar

 


Microscop operator endodontic OPMI pico ZEISS

Toate tratamentele se efectueaza cu ajutorul microscopului operator endodontic OPMI Pico al firmei Zeiss (Germania). Marirea (intre 3,5 si 20 de ori) si lumina puternica permit vizualizarea unor detalii imperceptibile cu ochiul liber. Utilizarea acestui instrument performant face posibil un diagnostic precis si un tratament inalt calitativ. De asemenea, cu ajutorul sau se pot prezenta imagini care usureaza intelegerea de catre pacient a situatiei clinice.


Apex locator MORITA Root

Aparat cunoscut ca cel mai bun apex din lume ce a stabilit un nou standard pentru precizia si siguranta pacientilor. A fost inventat in vederea prelucrarii canalelor dentare in mediu umed si foloseste a tehnica patenta a firmei ce asigura o precizie de 96.2 %.


VITA Easy Shade

Permite determinarea rapida si precisa a a nuantei dentare. Detine o memorie temporara pentru nuante care permite memorarea utimelor 25 de nuante determinate permitand o evaluare comparativa a acestora in vederea prelucrarii corecte a culorii  dintelui.


Echipament de anestezie fara durere – The Wand

Este un dispozitiv revolutionar considerat unul dintre progresele majore in stomatologie, avand urmatoarele beneficii:

 • elimina durerea din timpul efectuarii procedurilor de anestezie
 • instalarea anesteziei se face foarte rapid
 • elimina amorteala inutila a limbii, buzelor si muschilor faciali
 • exclude riscul de contaminare incrucisat
 • interventia se realizeaza usor, reducand aproape total stresul pacientului.


Aparat de inhalosedare master Flux

Ca urmare a dezvoltarii tehnologiei in domeniu, vizita la medicul stomatolog nu va mai reprezenta un stres pentru copii si implicit pentru parinti. La Centrul Medical ProLife, pacientii vin cu placere stiind ca tot ceea ce inseamna tratament dentar se va efectua fara nici cea mai mica durere fizica.


Tehnologia CEREC

CEREC reprezinta o marca care utilizand o tehnologie sofisticata a revolutionat stomatologia moderna. Aceasta tehnica folseste sistemul CAD-CAM si utilizeaza computerul pentru inregistrarea amprentei optice, creand un model virtual pentru coroane, fatete, incrustatii, privoti, etc. iar prin intermediul unitatii de frezare MCLX materialeaza amprenta digitala obtinuta in fatete, dinti, pivoti, etc. cu o precizie maxima, de +/- 15 microni.


Unituri dentare Castellini

Cele 4 cabinete stomatologice ale Centrului Medical Mediplus sunt dotate cu unitati Castellini – aparate de ultima generatie dotate cu sisteme speciale de aspiratie care nu permit dispersarea in aer a microorganismelor patogene si a rezidurilor. Sistemul «flush steril » ingaduie sterilizarea circuitelor de apa ale aparatelor dupa fiecare pacient evitand orice eventuala contaminare. Sistemul monitorizeaza constant activitatea inimii pacientului pentru a preveni accidentele cardiace.


Platforma laser Lumenis M22

Platforma laser M22 a fost creata de liderul in domeniul tehnologiei estetice, Lumenis, ca o solutie compacta pentru tratamentul pielii. Noul M22 combina distinctia tehnologiei Lumenis cu dimensiuni neatinse pana acum. M22 e mai rapid decat orice alt sistem, ofera putere mai mare la dimensiuni mai reduse si este modular – poate fi extins cu alte tipuri de aplicatii pe masura ce ele vor aparea.


Ozonytron - XP - OZ

Ozonul este folosit in prezent in medicina in numeroase patologii si la purificarea apei potabile, deoarece este un germicid puternic, distrugand toate bacteriile, fungii, parazitii, mucegaiurile si inactivand virusurile.


Epic Biolase

Dioda laser EPIC ™ este un dispozitiv chirurgical si terapeutic de ultima generatie, proiectat pentru o mare varietate de proceduri orale, ale tesuturilor moi si dentare, albire, precum si pentru reducerea durerii.


Testul de efort

Centrul Medical Mediplus ofera cele mai complexe si detaliate investigatii cardiologice.

Testul de efort sau ECG de efort este o electrocardiograma - o investigatie neinvaziva utilizata pentru inregistrarea batailor inimii si a ritmului cardiac - efectuata in timp ce pacientul face efort fizic.

Chestionar satisfactie