Utilizarea echipamentelor laser pentru albirea dintilor este una dintre cele mai rapide si de durata proceduri stromatologice de care poti beneficia pe deplin.

In cadrul Centrului Medical Mediplus, albirea dintilor se face cu ajutorul urmatoarelor echipamente:

  • Epic BiolaseEPIC ™ este metoda cea mai eficienta de albire a  dintilor.  Cu echipamentul laser  EPIC ™  se poate efectua  procedura de albire (ambele arcade),  o medie de 4-6 nuante, cu un timp de expunere la undele laser de  numai 30 de secunde pentru o arcada, mai repede decat orice alta procedura clasica.

  • Ozonytron OZ - Albirea biologica reprezinta albirea dintilor cu ozon intr-un mediu controlat, in decurs de cateva minute. Ozonytron OZ utilizeaza oxigenul medical in stare pura. Conceptul din spatele bio albirii cu ozon este similar celui care foloseste  gelurile din peroxidul de hidrogen. Spre deosebire de albirea clasica care utilizeaza geluri, utilizand bio albirea, smaltul dintelui si gingiile nu au de suferit iar durerea este evitata.O sesiune de tratament cu Ozonytron dureaza doar 10 minute. Numarul de sesiuni depinde de gradul de decolorare al   danturii si de nuanta dorita dar de obicei sunt sufieciente intre 1-3 sedinte pentru obtinerea rezultatului dorit.

Fii in pas cu moda si asorteaza-ti bronzul cu un zambet imaculat!

Programeaza-te acum!

 

Chestionar satisfactie