Stomatologie

Tratamente endodontice

 

Pentru a realiza tratamente la cel mai inalt standard de calitate, pe langa cunostinte medicale, pricepere si meticulozitate, sunt necesare materiale si aparatura performanta.

Echipa de medici a  centrului nostru medical, utilizeaza tehnologie si materiale de ultima generatie pe plan international, fiind la standardele de dotare ale cabinetelor medicale de endodontie de varf din întreaga lume.

Microscop operator endodontic

Tratamentele se efectueaza cu ajutorul microscopului operator endodontic OPMI Pico al firmei Zeiss (Germania). Marirea (între 3,5 si 20 de ori), lumina puternica, cat si imaginile urmarite pe monitor, permit vizualizarea unor detalii imperceptibile cu ochiul liber, si care conduc in stabilirea unui diagnostic precis si un tratament de inalta calitate.

  • Prisme chirurgicale cu ochelari cu rama de titan EyeMag Pro F echipate cu sistem iluminare cu halogen pt. prisme chirurgicale, permit o vizualizare de exceptie a detaliilor in vederea unui tratament precis.
  • Dentaport ZX II - Morita

Acest aparat permite determinarea cu precizie a lungimii canalelor radiculare. Fara o lungime de lucru precisa exista riscul netratarii unei portiuni a canalului radicular sau extinderea materialului de obturatie in afara sa. 

  • Diga dentara

Sistem de izolare a campului operator în endodontie, diga este utilizata constant in cabinetele noastre, fiind considerata primul pas spre un tratament reusit.

  • Instrumente rotative din aliaj de nichel-titan

Instrumentele rotative din nichel-titan sunt mult mai flexibile comparativ cu cele traditionale, din otel inoxidabil. Elasticitatea crescuta a acestora permite abordarea canalelor extrem de curbe si o mai buna curatare si preparare. Aceste instrumente ne permit sa lucram eficient si calitativ.

  • Tratamente laser

Centrul medical are in dotare un echipament laser Waterlase iPlus

 

 

Centrul Medical Mediplus inseamna in primul rând o grija deosebita fata de pacient, atentie pe care consideram ca o merita dincolo de o consultatie sau de o prescriptie medicala.

Contact

Str. Preot Toma Georgescu nr. 30, Targoviste, Dambovita

Email:

programari@centrulmedicalmediplus.ro 

contact@centrulmedicalmediplus.ro

Programari

Telefon /fax:

  • 0245.214.212; 0245.214.312
  • 0245.214.412; 0245.213.300 

Mobil:

  • 0726.262.929; 0745.030.015