Stomatologie

Cosmetica dentara

 

Clinica noastra dispune de aparatura performanta pentru tratamente eficiente si non-invazive de albire dentara. De asemenea, pentru pacientii nonconformisti, realizam aplicatii de bijuterii dentare.

  • bijuterii dentare
  • detartraj dentar
  • periaj dentar
  • albire profesionala cu sisteme speciale laser

In cadrul Centrului Medical Mediplus sunt utilizate tehnicile de albire cu laser prin utilizarea  urmatoarelor echipamente :

Epic Biolase

EPIC ™ este metoda cea mai eficienta de albire a  dintilor.  Cu echipamentul laser  EPIC ™  se poate efectua procedura de albire (ambele arcade), o medie de 4-6 nuante, în numai 20 de minute, mai repede decat orice alta procedura clasica.

 

Ozonytron OZ

Albirea biologica reprezinta albirea dintilor cu ozon intr-un mediu controlat, in decurs de cateva minute. Ozonytron OZ utilizeaza oxigenul medical in stare pura. Conceptul din spatele bio albirii cu ozon este similar celui care foloseste  gelurile din peroxidul de hidrogen. In procesul de albire cu ozon, atomi singulari de oxigen sunt creati si reactioneaza cu moleculele responsabile cu decolorarea dintilor. Spre deosebire de albirea clasica care utilizeaza geluri, utilizand bio albirea, smaltul dintelui si gingiile nu au de suferit iar durerea este evitata.O sesiune de tratament cu Ozonytron dureaza doar 10 minute. Numarul de sesiuni depinde de gradul de colorare al danturii si de nunata dorita dar de obicei sunt sufieciente intre 1-3 sedinte pentru obtinerea rezultatului dorit.

Toate echipamentele laser de albire ofera rezultate  foarte rapide, utilizarea echipamentelor laser fiind una dintre cele mai usoare cat si cele mai multumitoare proceduri stomatologice de albire,  iar dumneavoastra veti beneficia pe deplin de rezultatele obtinute.

 

 

 

Centrul Medical Mediplus inseamna in primul rând o grija deosebita fata de pacient, atentie pe care consideram ca o merita dincolo de o consultatie sau de o prescriptie medicala.

Contact

Str. Preot Toma Georgescu nr. 30, Targoviste, Dambovita

Email:

programari@centrulmedicalmediplus.ro 

contact@centrulmedicalmediplus.ro

Programari

Telefon /fax:

  • 0245.214.212; 0245.214.312
  • 0245.214.412; 0245.213.300 

Mobil:

  • 0726.262.929; 0745.030.015