Stomatologie

Laborator tehnica dentara

 

Servicii de tehnica dentara de calitate superioara la Centrul Medical MediPlus din Targoviste.

Principalul obiectiv al laboratorului il reprezinta un zambet frumos si lucrari dentare de cea mai buna calitate pentru pacientii care solicita serviciile centrului nostru.

Laboratorul de tehnica dentara utilizeaza aparatura de cea mai noua generatie, precum echipamentul CEREC, numit si robotul de dinti, care asigura:

  • amprenta optica
  • designul computerizat al dintilor
  • culoarea exacta
  • prepararea unui dinte in maxim 6 minute

Centrul Medical MediPlus – clinica medicala de estetica dentara ofera pacientilor coroane din ceramica integrala si zirconiu, lucrari din portelan cu si fara metal. La Centrul Medical MediPlus sanatatea orala reprezinta atat o dantura sanatoasa cat si frumoasa.

In cadrul centrului nostru medical grupul de medici stomatologi impreuna cu tehnicienii dentari sunt preocupati de a asigura frumusetea danturii (estetica dentara) executand manopere stomatologice complexe ce au princial obectiv realizarea unui zambet stralucitor in concordanta cu celelalte elemente de estetica faciala.

Tehnologia CEREC pe care o avem in dotare reprezinta varful de lance in domeniul proteticii dentare. Produsele finite obtinute cu ajutorul acestei tehnologii, indiferent ca este o punte dentara, o coroana, o fateta, o incrustatie sau un pivot, intrec in precizie si viteza de executie orice alta tehnologie existenta pana in prezent in domeniu.

 

 

Centrul Medical Mediplus inseamna in primul rând o grija deosebita fata de pacient, atentie pe care consideram ca o merita dincolo de o consultatie sau de o prescriptie medicala.

Contact

Str. Preot Toma Georgescu nr. 30, Targoviste, Dambovita

Email:

programari@centrulmedicalmediplus.ro 

contact@centrulmedicalmediplus.ro

Programari

Telefon /fax:

  • 0245.214.212; 0245.214.312
  • 0245.214.412; 0245.213.300 

Mobil:

  • 0726.262.929; 0745.030.015