Dermatologie

Home  –  Specialități medicale  – Dermatologie

Serviciile de dermatologie la Centrul Medical MediPlus / Prolife reprezintă o combinație de expertiză medicală și tehnologie avansată, oferind pacienților soluții personalizate pentru o piele sănătoasă și radiantă. De la diagnosticare până la tratament, echipa noastră se dedică îngrijirii și protejării sănătății pielii dvs.

Dr. Alexandra Zota, Medic primar dermatolog Fellow ASDS in microchirurgie Mohs;

Dr. Al-Madie Bilal, Medic specialist în Dermatologie cu peste 22 de ani de experiență internațională.

Tratamente și tehnologii

Pentru epilare laser, folosim echipamentul M22 Lumenis cu modulul IPL. Laserul M22 este un instrument avansat în tratamentele estetice, combinând modulul IPL pentru afecțiuni dermatologice cu modulul Nd:Yag pentru leziuni vasculare.

Microdermabraziune Pristine – Este o procedură modernă de curățare și regenerare a pielii, folosind cristale de diamant. Aceasta stimulează producția de colagen și elastină, fiind potrivită pentru acnee, pete pigmentare, riduri, cicatrice și multe altele.

AcuPulseTM by Lumenis: Un LASER chirurgical CO2 pentru operații fine și procedura de „skin resurfacing”.

SuperPulseTM Technology: Oferă îndepărtarea precisă a leziunilor cutanate cu vindecare rapidă și minimă distrugere a țesutului.

ACUSCAN120™ FRACTIONAL SCANNER: Ideal pentru rejuvenare și tratamentul diverselor afecțiuni dermatologice.

Ellman: Aparat de electrocauterizare și rejuvenare cu radiofrecvență, oferind precizie în tratament și vindecare rapidă cu minim de disconfort. 

Injectare de acid hialuronic și toxina botulinica: Proceduri estetice pentru un ten rejuvenat, oferind un aspect tânăr și revitalizat.