Ginecologie

Home  –  Specialități medicale  – Ginecologie

Cabinetul de Obstetrică-Ginecologie oferă o gamă largă de servicii medicale specializate, de la diagnosticul și supravegherea sarcinii până la tratamentul diverselor afecțiuni ginecologice. Echipamentele moderne și personalul medical experimentat asigură pacientelor un tratament de calitate și o experiență plăcută.

Dr. Alice Negru, Medic Primar Obstetrica-Ginecologie, Doctor in Stiinte Medicale, Sp. Universitar Bucuresti;

Dr. Adela Rusu, Medic Primar Obstetrica-Ginecologie, Sp. Polizu Bucuresti;

Dr. Sorin StanciuMedic Primar Obstetrica-Ginecologie, Sp. Clinic de Urgenta “Sf. Pantelimon” si Sp. Medlife Bucuresti.

Abordare Integrată

În cadrul cabinetului de ginecologie, viitorii părinți beneficiază de investigații complete pentru monitorizarea sarcinii. Echipa noastra poate efectua ecografii 2D si 3D pe parcursul sarcinii cu ajutorul aparatului Siemens Acuson S2000 HELX Evolution.

Ecografia transvaginală, esentiala pentru diagnosticarea și monitorizarea afecțiunilor ginecologice, este realizată cu competență de echipa noastră, garantând o analiză completă și detaliată a pacientelor.

Diagnostic și Tratament

Pe lângă serviciile de diagnosticare, cabinetul oferă și tratamente pentru diverse afecțiuni, inclusiv biopsie col uter, electrocauterizare, extirpare polipi și multe altele. De asemenea, pacientele pot beneficia de teste pentru depistarea precoce a neoplasmului de col uterin și diagnosticarea principalelor afecțiuni ginecologice.