Tehnici Moderne

Home  –  Stomatologie  – Tehnici Moderne

Microscopul Zeiss OPMI Pico oferă o mărire impresionantă de până la 20 de ori, combinată cu o iluminare puternică, pentru a evidenția detaliile fine. 

Completând această tehnologie, Prismele EyeMag Pro F vin cu iluminare halogen, garantând o reprezentare clară și precisă a detaliilor.

Utilizăm tehnologia CAD-CAM pentru realizarea de fatete ceramice și coroane integral ceramice. Această tehnologie combină arta cu știința medicală, oferind pacienților un zâmbet strălucitor și natural.

Utilizarea terapiei laser oferă o abordare minim invazivă pentru tratarea diverselor afecțiuni, oferind pacienților un confort sporit și o vindecare mai rapidă.

Albirea dentară cu laser reprezintă o soluție rapidă și eficientă pentru un zâmbet strălucitor. Procedura se bazează pe tehnologii avansate, precum EPIC ™ și Ozonytron OZ, care asigură rezultate impresionante într-un timp scurt.

T-Scan III este o tehnologie avansată pentru analiza ocluzală computerizată, măsurând cu precizie forța și evoluția contactului dintre dinți. Această metodă modernă depășește limitările tehnicilor tradiționale, oferind detalii esențiale pentru corectarea anomalii dento-maxilare și prevenirea afecțiunilor cauzate de o ocluzie incorectă.