Am deschis al doilea sediu al Clinicii Mediplus / Prolife în Târgoviște (2022)

Cu o experiență de peste 30 de ani pe piața serviciilor medicale din Târgoviște, suntem încântați să anunțăm extinderea rețelei Mediplus / Prolife printr-un nou sediu situat pe Str. Tudor Vladimirescu nr. 30-32.

Acest pas reprezintă o evoluție naturală a dorinței noastre de a aduce servicii medicale de calitate superioară în comunitatea noastră.

În era tehnologiei, sănătatea nu trebuie să rămână în urmă. Centrul Medical Mediplus / Prolife este dotat cu echipamente medicale de ultimă generație, care asigură diagnosticări precise și tratamente eficiente. Fiecare pacient beneficiază de tehnologie avansată pentru a-i oferi cele mai bune soluții de sănătate.

Cu o vastă experiență în domeniul medical, fiecare membru al echipei noastre este dedicat să ofere îngrijirea cea mai bună și să răspundă nevoilor individuale ale fiecărui pacient.

Centrul Medical Mediplus / Prolife este mai mult decât o clinică – este locul unde sănătatea, tehnologia și profesionalismul se întâlnesc pentru a oferi pacienților o experiență medicală de excepție. Vă așteptăm cu drag să ne vizitați și să descoperiți standardul Mediplus / Prolife de îngrijire medicală!

Vă mulțumim pentru încredere și vă așteptăm cu drag la noul sediu din Str. Tudor Vladimirescu nr. 30-32 din Targoviste, judetul Dambovita!

Facebook
LinkedIn
Call Now Button