Radiologia Digitală folosind Tehnologia Siemens la Clinica Mediplus / Prolife Târgoviște

Radiologia digitală a evoluat semnificativ în ultimii ani, iar Siemens se află în avangarda acestei evoluții. Cu introducerea sistemului Multix Impact la Clinica Mediplus / Prolife Târgoviște, Siemens redefinește radiografia, combinând designul modern cu tehnologia avansată pentru a oferi o experiență optimă pacienților.

Caracteristici tehnice și beneficii

  • Design Modern și Interfață Intuitivă: Ecranul tactil montat strategic pe tuburi facilitează o interacțiune intuitivă și o manevrare simplă, transformând radiologia într-o experiență plăcută și sigură pentru pacienți.
  • Protecția Pacienților: Prioritatea tehnologiei Multix Impact este protecția pacienților, în special a copiilor, de radiații inutile. Acest lucru este posibil datorită camerei de poziționare și detectorului CSL.
  • myExam Companion: Această caracteristică a lansat era imagisticii inteligente. Cu cunoștințe integrate, permite utilizatorilor să deblocheze întregul potențial al modalității de imagistică medicală.
  • Experiență Pozitivă pentru Pacienți: MULTIX Impact creează o experiență pozitivă pentru pacienți. Ecranul tactil montat pe tub permite personalului să rămână mai mult timp cu pacienții, iar ghidul de poziționare îmbunătățește calitatea imaginii și protejează pacienții de radiații inutile.
  • Tehnologie Avansată pentru Personal: MULTIX Impact este conceput cu gândul la personal. SmartMove2 accelerează fluxurile de lucru și reduce efortul fizic, făcând munca mai puțin stresantă și îmbunătățind conexiunea cu pacienții.
  • Relații Solide cu Medicii Referenți: MULTIX Impact oferă rezultate rapide și standardizate, ajutând la construirea unor relații bune cu medicii referenți. Disponibilitatea sistemului este asigurată de componente premium și un concept inovator de servicii.

Tehnologia Siemens în domeniul radiologiei digitale, în special sistemul Multix Impact, reprezintă un pas înainte semnificativ în îmbunătățirea calității și eficienței serviciilor de radiologie. Cu un accent puternic pe protecția pacienților și oferirea unei experiențe superioare atât pentru pacienți, cât și pentru personalul medical, Siemens continuă să stabilească standarde înalte în domeniul imagisticii medicale.

Facebook
LinkedIn
Call Now Button