Radiologie dentară

Home  –  Imagistică  – Radiologie dentară

Centrul Medical Mediplus / Prolife dispune de un computer tomograf dentar CBCT (cone beam computer tomograph) de la Carestream, modelul CS 8100. 

Acest echipament digital avansat oferă posibilitatea realizării de tomografii pentru 4-5 dinți pe orice arcadă, radiografii panoramice, precum și reconstrucții volumetrice 3D de înaltă definiție. De asemenea, permite simularea diverselor implanturi dentare și evidențiază cu precizie canalul mandibular.

Proceduri complete

Pacienții beneficiază de proceduri complete, care încep cu evaluarea inițială a nevoilor individuale și se extind până la interpretarea detaliată a rezultatelor.

Radiografia retroalveolară (vistacan) oferă imagini detaliate ale rădăcinilor dinților și a structurilor înconjurătoare, esențială pentru diagnosticarea afecțiunilor dentare specifice.

Ortopantomografia prezintă o imagine panoramică a maxilarelor și dinților, fiind ideală pentru evaluarea generală a sănătății orale.

Tomografia dentară furnizează imagini tridimensionale ale dinților și oaselor maxilare, oferind o perspectivă detaliată și profundă asupra structurilor orale.