RMN în Târgoviște: Tehnologie de elită

În lumea medicală, tehnologia avansată este esențială pentru diagnosticarea precisă și tratamentul eficient. Cu bucurie vă prezentăm cel mai nou centru de RMN din Târgoviște, situat pe Str. Tudor Vladimirescu nr. 30-32. Acesta reprezintă un pas major în aducerea tehnologiei medicale de ultimă oră mai aproape de comunitatea noastră.

Ce este RMN?

Rezonanța Magnetică Nucleară (RMN) este o tehnică imagistică avansată care folosește câmpuri magnetice și unde radio pentru a produce imagini detaliate ale corpului. Aceste imagini pot ajuta medicii să identifice anumite afecțiuni, să monitorizeze evoluția lor și să planifice tratamentele corespunzătoare.

Echipamentul SOMATOM Scope Power 32 ECO de la Siemens

Centrul nostru este echipat cu SOMATOM Scope Power 32 ECO, un sistem de tomografie computerizată de la Siemens Healthineers, lider mondial în tehnologia medicală.

Acest echipament reprezintă un standard de aur în domeniul imagisticii, oferind imagini de înaltă rezoluție, în timp ce minimizează doza de radiații pentru pacient. Mai mult, datorită tehnologiei Ecoline, echipamentul este și eco-friendly, subliniind angajamentul nostru față de protejarea mediului.

Vizitați-ne pe Str. Tudor Vladimirescu nr. 30-32, Târgoviște

Dacă sunteți interesat de serviciile noastre sau aveți nevoie de mai multe informații, vă invităm să ne vizitați la adresa menționată. Echipa noastră vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi îngrijirea medicală de care aveți nevoie, într-un mediu modern și prietenos.

Facebook
LinkedIn
Call Now Button